středa 13. března 2013

18. únor 2013: Papež je klon


Matthew: Poselství  18. února 2013
18. února 2013
Překlad: OrgoNet

Obsah:
Moc; odpovědnost za světové změny; rezignace papeže Benedikta; historie Vatikánu; severokorejský jaderný test; náklady na válku; náhodné násilí; produktivita; přechod k míru; status žen a gayů; sedm desetiletí pokroku.

S láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici je zde Matthew. Od prosincového slunovratu se většina obyvatel Země věnuje svým obvyklým povinnostem a obvyklým zájmům. Ti, kteří věřili v teorii dne zkázy, spojovanou s koncem Mayského kalendáře, si připadají trochu pošetilí, ale po pravdě řečeno se jim ulevilo.


Nikdo z nich neví to, co vy, že během vzedmutí světla před těmi pár týdny Země učinila své první krůčky do čtvrté hustoty. Mnozí z vás ještě cítí zklamání, nebo dokonce znechucení, protože se nestalo nic zjevného, a především tyto milé z vás bychom chtěli povzbudit a dodat jim nové důvěry.

Představte si novorozené dítě, které přijde s konkrétními talenty, dovednostmi, zájmy, nezávislými myšlenkami a cíli. Tento “balíček potenciálů” v prvních dnech dítěte vůbec není vidět; avšak jak ta malá osůbka roste, začnou se vynořovat vrozené schopnosti, a při správné výchově rozkvétají do stále větší kreativity a dokonalosti.

Stejný proces je se Zlatým věkem Země, tak nedávno zrozeném, a s jeho “balíčkem potenciálů”. Intenzita světla na vašem světě učinila toto dítě zcela mimořádně “plodným”, jak by se dalo říci, a je nyní mnohem snadnější než dříve, aby plody vaší práce vzkvétaly.

Je to čas, abyste se cítili pozitivně, optimisticky a vítězně – zvládli jste obtížná stádia vzestupu Země! Její odchod ze třetí hustoty byl předem dán, ale mnoho miliónů z vás, kteří ve větší či menší míře dřímete, to nemuselo dokázat.

Ale dokázali to, a to díky jak přílivu světla během slunovratu, tak díky vašemu vyzařování. Vaše světlo bylo podstatné tehdy, a právě tak podstatné je I nyní, když se pohybujete vpřed ve vašem procesu spolutvoření světa.

Celkem vzato, máte nejen moc, ale I odpovědnost učinit váš svět tím, čím chcete, aby byl. V kontinuu je tento slavný svět již hotovou věcí, ale v lineárním čase vaše poslání pokračuje. A to, co přijde dále, je nanejvýš naplňující a radostné – obnovení míru, zdraví a harmonii pro Zemi a všechny její obyvatele. Nesmíte selhat tím, že dovolíte, aby zklamání zatemnilo vaše světlo!

Vaše vesmírná rodina při procesu vzestupu Země velice pomáhala a dále pomáhá, a to mnoha způsoby, které jsme již vyjmenovali. Právě tak jako vstup Země do čtvrté hustoty o slunovratu byl předurčen, tak byla předurčena i veškerá mimozemská pomoc – obojí je významným opatřením mistrovského plánu Zlatého věku, který byl stanoven v souladu s Gaiinou vizí pro Zemi.

Protože světlo vaší vesmírné rodiny je intenzívnější než vaše a jejich technologie jsou daleko pokročilejší než vaše, jejich pomoc pokračuje způsoby, které překračují vaše současné schopnosti. Avšak tempo vývoje společnosti je určováno kolektivem obyvatel planety – nemůže tomu být jinak, protože je to váš svět.

Promluvme si na chvíli o některých aktuálních událostech – nejprve o papeži Benediktovi. Rezignace papeže je velmi nezvyklá událost, a její oznámený důvod „pokročilý věk“ je určitým způsobem faktický.

Papež, kterého vidíte na veřejnosti, je klon. Protože klon rychle stárne a jeho energie se snižuje, nebude už o mnoho déle schopen fungovat, a náhradní klony se v tuto dobu těžko najdou. Proto papež sám, který vypadá zdravější a mladší než klon, zůstane v ústraní. V závislosti na délce jeho života a na načasování pravdy o klonech, která vyjde najevo, ho možná uvidíte později, a bude vypadat docela svěží.

Význam této rezignace je mnohem dalekosáhlejší než upadající klon – otvírá dveře pravdám, které byly skrývány po celá staletí, jako je pedofilie kněžstva, která byla po 1500 let bezuzdná.

Vatikán, který je jedním z hlavních světových hráčů pod záštitou Illuminátů, je mezinárodním hlavním stanem satanismu, a jeho nevýslovné bohatství zahrnuje ukradené umělecké poklady získané ve spolupráci s nacisty za 2. světové války. Každý papež, který vznesl námitky proti obrovským klamům, hanebnému konání a hromadění majetku, fungoval jen krátce.

Možná nejvíce šokujícím prozrazením bude odhalení starých záznamů, které ukáží, jak byla Bible před dávnou dobou strategicky upravena – zejména vyfabrikovaná historka o Ježíšově ukřižování a zmrtvýchvstání – aby umožnila církvi kontrolu nad katolickou populací.

Až se toto vše stane veřejně známým, dlouhá nadvláda Vatikánu skončí. Jeho zhroucení bude pro katolíky velice smutné a obtížné, ale všichni oddaní křesťané budou hluboce zasaženi, až se dozví, že základ jejich životů byl postaven na lži.

Soucit se všemi těmi dušemi jim může pomoci přijmout to, že pravda o Ježíšově životě a učení je daleko cennější než to, co jim bylo vštěpováno. Jejich názory, založené na spiritualitě a nikoliv na dogmatu, přetrvají, a rituály založené na nepravdách se vytratí.

(Pokračování.)

Žádné komentáře:

Okomentovat